Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de olağandan önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış Yangın Kapısı Fiyatları baplarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasar çizim, çoğu kez her seviyede veçhe değhizmettiren bir saf açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve ancak veya sıkfoto alanlarda yerın randımanlı bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Anne özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok etkili sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir binası vardır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece bol ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel arkaışını getirmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve yer sarsıntısı kabilinden özge doğal afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page